Skip to main content
Alle events

Ontbijtsessie digitale inclusie

 • New Future Lab, Schieweg 15Y Delft

 • November 30, 2023

   tot 

 • 08:00

   uur

   -

  10:00

   uur

 • Iedereen is welkom!

 • Volledig gratis

 • Members only

Ontbijtsessie digitale inclusie

We zijn enthousiast om de volgende editie van ons digitale inclusie ontbijt aan te kondigen. Tijdens deze bijeenkomst staan we stil bij het belangrijke onderwerp van digitale inclusie en de ethische vraagstukken die daarbij komen kijken. Ons doel is om een inclusieve digitale samenleving te bevorderen en waardevolle inzichten te delen. Het belooft een inspirerende ochtend te worden, waarbij we waardevolle verbindingen leggen en nieuwe perspectieven ontdekken. Binnenkort maken we het specifieke thema bekend, dus houd onze updates in de gaten. Zorg ervoor dat je de datum vrijhoudt, zodat je kunt deelnemen aan dit belangrijke ontbijtevenement dat gericht is op het stimuleren van digitale inclusie.

Het doel van het ontbijt

De samenleving digitaliseert en we willen dat iedereen mee kan doen. Als New Future Lab willen we betekenisvolle verbindingen en innovatie aanjagen. Digitale inclusie bereik je niet alleen, maar samen. Daarin zien we drie belangrijke succesfactoren:

We moeten elkaar kennen om samen te kunnen werken

We moeten uitdagingen, inspiratie en kennis delen om elkaar te kunnen helpen

We moeten niet alleen maar praten, maar snel dingen doen en uitproberen

Met deze ontbijtsessies houden we het klein en bouwen we zo aan een beweging van toekomstmakers.

Voor wie

Een gemengde en kleine groep mensen die aan de slag zijn met digitale inclusie (max. 25p). Daarbij zoeken we naar een mix van perspectieven: eindgebruikers, bibliotheekmedewerkers, ambtenaren, vrijwilligers, ontwerpers, experts, ondernemers en wie ons verder met een nieuw perspectief wil verrassen. We gaan voor een mix van bekende en nieuwe gezichten. Als New Future Lab nodigen we actief mensen uit, maar we staan zeker open voor nieuwe genodigden. Wil je iemand aandragen? Mail naar ontbijt@newfuturelab.nl.

Het programma

08.30 - 08.45 uur - Inloop en welkom

08.45 - 09.00 uur - Persoonlijk verhaal o.b.v. het thema van de sessie

09.00 - 09.45 uur - In groepen van 4 tot 5 personen laagdrempelig van gedachten wisselen

09.45 - 10.00 uur - Afronding en 1 actie delen: wat gaan we vanaf morgen proberen

Het thema

Binnenkort maken we het specifieke thema bekend, dus houd onze updates in de gaten. Zorg ervoor dat je de datum vrijhoudt, zodat je kunt deelnemen aan dit belangrijke ontbijtevenement dat gericht is op het stimuleren van digitale inclusie.

Over het ontbijt

Wij regelen een klein ontbijt. Het is een vegetarisch ontbijt inclusief veganistische en glutenvrije opties. Specifieke dieetwensen? Laat het weten via ontbijt@newfuturelab.nl

Locatie

Het ontbijt vindt plaats bij New Future Lab in Delft. Het adres is Schieweg 15Y (Ingang Noord 6). We ontbijten in het "Launchlab" op de tweede verdieping. Kun je het niet vinden? Bel de organisator, Harry, op 06 - 36 54 68 22. Let op: er is helaas geen lift op onze locatie. Ben je slecht ter been? Laat het ons zeker weten, want dan zorgen wij voor een toegankelijke locatie. Dat is geen probleem, echt waar.

Ontbijtsessie digitale inclusie
 • New Future Lab, Schieweg 15Y Delft

 • November 30, 2023

   tot 

 • 08:00

   uur

   - 

  10:00

   uur

 • Iedereen is welkom!

 • Volledig gratis

Mogelijk ook interessant voor jou

Ontbijtsessie digitale inclusie

Ontbijtsessie digitale inclusie

November 30, 2023

 tot 

08:00

uur

-

10:00

uur

Deze workshop is volgeboekt.

Lees meer
Awesome Delft Pitch Night #1

Awesome Delft Pitch Night #1

January 9, 2024

 tot 

19:30

uur

-

22:00

uur

Deze workshop is volgeboekt.

Lees meer

Aanjager van vooruitgang

Bij het New Future Lab geloven we dat de toekomst niet is vastgelegd, maar dat we die zelf kunnen creëren. Daarom ondersteunen we toekomstmakers die durven te dromen van een betere wereld en die bereid zijn om daaraan te werken. Samen bouwen we aan een inclusieve, sociale en rechtvaardige toekomst voor iedereen.