Skip to main content
Alle events

Ontbijtsessie toekomst van educatie

 • New Future Lab, Schieweg 15Y in Delft

 • October 26, 2023

   tot 

 • 08:00

   uur

   -

  10:00

   uur

 • Iedereen is welkom!

 • Volledig gratis

 • Members only

Ontbijtsessie toekomst van educatie

New Future Lab kondigt met enthousiasme de eerste ontbijtsessie aan rondom de toekomst voor educatie. Samen verkennen we innovatieve benaderingen en technologieën. Sluit je aan bij een uitwisseling tussen innovatieve ondernemers, docenten, studenten en andere onderwijsprofessionals om bij te dragen aan inclusief en toekomstbestendig onderwijs. Vorm samen de koers van het onderwijs van morgen!

Het doel van het ontbijt

Educatie vormt de hoeksteen van onze samenleving. We willen dat onderwijs zowel docenten als studenten energie geeft en dat iedereen mee kan doen. Als New Future Lab willen we betekenisvolle verbindingen en innovatie aanjagen. De toekomst van educatie bereik je niet alleen, maar samen. Daarin zien we drie belangrijke succesfactoren:

We moeten elkaar kennen om samen te kunnen werken.

We moeten uitdagingen, inspiratie en kennis delen om elkaar te kunnen helpen.

We moeten niet alleen maar praten, maar snel dingen doen en uitproberen.

Met deze ontbijtsessies houden we het klein en bouwen we zo aan een beweging van toekomstmakers.

Het thema: maatschappelijke betrokkenheid

Het is van cruciaal belang dat onderwijsinstellingen, overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties gezamenlijk werken aan het creëren van een omgeving waarin studenten worden gestimuleerd en ondersteund om een actieve bijdragen te leveren aan de samenleving. Hoe kunnen we onderwijsprogramma's ontwerpen die maatschappelijk bewustzijn en verantwoordelijkheid bevorderen? Welke rol kunnen overheden spelen bij het bieden van structuur en beleid dat maatschappelijke betrokkenheid aanmoedigt? En hoe kunnen bedrijven en maatschappelijke organisaties studenten betrekken bij relevante projecten en initiatieven? Tijdens deze sessie willen we deze vragen onderzoeken, ideeën delen en samenwerkingen smeden om ervoor te zorgen dat studenten actief bijdragen aan een betere wereld.

Voor wie

Een gemengde en kleine groep mensen die een rol spelen in de toekomst van educatie (max. 25p). Daarbij zoeken we naar een mix van perspectieven: eindgebruikers, docenten, ambtenaren, vrijwilligers, ontwerpers, experts, ondernemers en wie ons verder met een nieuw perspectief wil verrassen. We gaan voor een mix van bekende en nieuwe gezichten.

Als New Future Lab nodigen we actief mensen uit, maar we staan zeker open voor nieuwe genodigden. Wil je iemand aandragen? Mail naar ontbijt@newfuturelab.nl.

Het programma

08.30 - 08.45 uur - Inloop en welkom

08.45 - 09.00 uur - Persoonlijk verhaal o.b.v. het thema van de sessie

09.00 - 09.45 uur - In groepen van 4 tot 5 personen laagdrempelig van gedachten wisselen

09.45 - 10.00 uur - Afronding en 1 actie delen: wat gaan we vanaf morgen proberen

Over het ontbijt

Wij regelen een klein ontbijt. Het is een vegetarisch ontbijt inclusief veganistische en glutenvrije opties. Specifieke dieetwensen? Laat het weten via ontbijt@newfuturelab.nl

Locatie

Het ontbijt vindt plaats bij New Future Lab in Delft. Het adres is Schieweg 15Y (Ingang Noord 6). We ontbijten in het "Launchlab" op de tweede verdieping. Kun je het niet vinden? Bel de organisator, Kristel, op 06 - 17 17 61 96. Let op: er is helaas geen lift op onze locatie. Ben je slecht ter been? Laat het ons zeker weten, want dan zorgen wij voor een toegankelijke locatie. Dat is geen probleem, echt waar.

Ontbijtsessie toekomst van educatie
 • New Future Lab, Schieweg 15Y in Delft

 • October 26, 2023

   tot 

 • 08:00

   uur

   - 

  10:00

   uur

 • Iedereen is welkom!

 • Volledig gratis

Mogelijk ook interessant voor jou

Awesome Delft Pitch Night #1

Awesome Delft Pitch Night #1

January 9, 2024

 tot 

19:30

uur

-

22:00

uur

Deze workshop is volgeboekt.

Lees meer
Ontbijtsessie toekomst van educatie

Ontbijtsessie toekomst van educatie

October 26, 2023

 tot 

08:00

uur

-

10:00

uur

Deze workshop is volgeboekt.

Lees meer

Aanjager van vooruitgang

Bij het New Future Lab geloven we dat de toekomst niet is vastgelegd, maar dat we die zelf kunnen creëren. Daarom ondersteunen we toekomstmakers die durven te dromen van een betere wereld en die bereid zijn om daaraan te werken. Samen bouwen we aan een inclusieve, sociale en rechtvaardige toekomst voor iedereen.